• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань правил Пожежної безпеки " на тему Легко вогник запалити, та не легко погасити"

Тиждень знань правил Пожежної безпеки " на тему Легко вогник запалити, та не легко погасити"

2016-11-11

/Files/images/Пожеж 1.JPG


З 07.11 по 11.11. 2016р. у нашому закладі було проведено Тиждень знань правил Пожежної безпеки на тему « Легко вогник запалити, та не легко погасити». Розпочався Тиждень із загальношкільної лінійки «Загальні правила пожежної безпеки». Потім у кожному класі відбулися тематичні заходи: урок-тренінг «Правила поведінки під час пожежі» (3 – Б кл.), урок-подорож «Про вогонь нам треба знати, з ним на можна жартувати» (6- Б кл.), екскурсія закладом «Пожежа у громадському приміщенні» ( 7- А кл.), вікторина «Вогонь – друг, вогонь- ворог!» ( 10кл.) та ін.

Також учні мали змогу переглянути книжкову виставку «Поради великої книги Безпеки», взяти участь у конкурсі малюнків та інформаційних листівок, шкільному чемпіонаті з інтелектуальної гри «Брейн-ринг», під час якого перевірили та удосконалили свої знання правил поводження при надзвичайних ситуаціях.

Всі ці заходи були проведені з метою виховання у дітей обережного ставлення до вогню, попередження пожеж та формування уявлення про професію пожежного, усвідомлення причин виникнення пожежі в побуті та її наслідків.

/Files/images/Пожеж.JPG/Files/images/Пожеж 2.JPG/Files/images/Пожежн 3.jpg/Files/images/Пожежн 4.jpg/Files/images/Пожежн 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 240