• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Наші традиції

Наші традиції

Свято Першого дзвоника



1 вересня відбувається зустріч дітей зі школою, вчителями, однокласниками. На урочистій лінійці лунає перший дзвінок, який запрошує учнів до нового навчального року.

День учителя

/Files/images/666.JPG

Цього дня учні школи вітають своїх вчителів із професійним святом, готують для них концерт, стінгазети, фотовиставки. Багато посмішок, квітів, щирих теплих слів дарують діти своїм улюбленим учителям - це і є найдорожчий подарунок для всього колективу школи.

Шкільний чемпіонат "Ліга сміху"

/Files/images/Ліга сміху 333.jpg

Шкільний чемпіонат "Ліга сміху" – це завжди яскрава подія у нашому закладі. Змагаючись, команди демонструють свою винахідливість, гумор, створюють гарний настрій всім присутнім.

Новорічне свято

Новорічне свято - найулюбленіше свято учнів школи. Для молодших школярів учні 10-11-х класів готують мандрівку до новорiчної казки, класні кімнати облаштовують казковими елементами і проводять з дітьми різноманітні конкурси, де вони розкривають свої таланти, отримують подарунки та призи від Діда Мороза та Снігуроньки. Старшокласники також готують для вчителів та учнів школи святкову виставу, після якої розважаються на дискотеці. Під час свята проходить виставка - конкурс "Замість ялинки-букет", до якої заздалегідь готуються всі класи.

День закоханих

14 лютого у закладі і святкують День закоханих. Працює святкова пошта, послугами якої можуть скористатися всі діти, висловити свої привітання друзям та вчителям школи. Після уроків проводиться конкурсна програма для старшокласників.

Свято 8 Березня


У цей день учні нашої школи вітають усіх дівчат, жінок, рідних. Хлопці дарують дівчатам сувеніри, готують святкові газети. Для вчителів ді ти організовують та проводять святковий концерт

Святкування Дня визволення міста Олександрії

/Files/images/Визволення (1).jpg

9 травня учні нашого закладу беруть активну участь у святкових заходах до Дня Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками. Вони відвідують музеї, знаменні та пам'ятні місця.

Осінній вернісаж













Свято Останнього дзвоника

Останній дзвінок — велике загальношкільне свято, яке адресоване випускникам, вчителям і батькам. Церемонія включає виступи гостей, директора, першої вчительки, напутнє слово учнів 11-х класів.

Це традиційне свято учнів, які закінчують навчання. Свято відбувається у кінці травня. Останній дзвінок підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

/Files/images/202 (1).jpg




Випускний вечір

/Files/images/випускний 2021.jpg

Тепле, дуже зворушливе і трішки сумне свято, бо школа прощається з випускниками. На святі випускникам вручаються атестати, лунають вітання адміністрації школи, вчителів, батьків, гостей, побажання йти по життю з високо піднятою головою, досягати поставлених цілей, бути гідними громадянами України, і, звичайно, ніколи не забувати школу, яка дала їм путівку в життя.

Кiлькiсть переглядiв: 1204